Auto lak beschermen

 

Overland Convertible Stock Exterior Paint beschermt de voorkant van uw SUV/Utility Vehicle en geeft het ook een sportieve look.

De kleurencoördinatie op dit voertuig is verbazingwekkend. U kunt kiezen uit 5 kleuren: Free Black, Rome Silver, Ebony, Light Graystone, Asure, en Avalon. Er zijn 2 varianten van elk: Pearl en Shape. De Avalon en de Shape hebben een premie die naar de Avalon gaat, maar beide varianten hebben dezelfde dikte van 5mm.

Dit voertuig is afgewerkt met een Avalon Lizzard ora matzwart. De voertuigen van de 30-serie zijn ook uitgerust met Rainbonnets, die over de originele, in de fabriek gemonteerde Rainpires kunnen worden gelegd. Deze Rainbons zijn opvouwbaar en nemen de helft van de ruimte in beslag van de originele Rainbons.

Een van de meest opwindende nieuwe functies op deze auto  is het Lane Departure Warning System (LDS) en de auto lak. Dit betekent dat u wordt gewaarschuwd als u buiten uw rijstrook rijdt of meer van de weg afwijkt dan u normaal doet. Er wordt gezegd dat dit helpt om het aantal ongevallen te verminderen, omdat wanneer u uw rijstrook verlaat om een andere rijstrook in te slaan, de kans groter is dat u iets raakt. Er is ook een Lane Ahead System (LAWS) en een AIDER System (pronouncedIDEr).

Een stad in het midden van een grote snelweg zal waarschijnlijk geen FloodWater hebben. McCurdy raadde echter af om te proberen overstroomd water over te steken, omdat dit het veel moeilijker maakt. Dit voertuig werd in 1997 gebouwd om de omgevingsomstandigheden het hoofd te bieden en de inzittenden vooral in een onverwachte noodsituatie te beschermen. Dit voertuig werd in 2000 volledig opnieuw ontworpen. Veel van de originele onderdelen slijten en worden vervangen. Vele worden er volledig uitgehaald. Een paar houden het niet lang vol. Het vervangen van koplampen, achterlichten en motorkappen staan hoog op de lijst van vervangingen. De schone diesel vijf liter motor is bekend om overal mee te gaan van 150.000 tot 200.000 mijl. Er zijn vele andere vervangingen van motoren, elektrische onderdelen en carrosserie-onderdelen die regelmatig nodig zijn. Een vuursensor die oververhit raakt kan resulteren in een korte levensduur.Een ongeveer 50/50 mix van gas en bio-diesel helpt het gebied van Carnelcutt in te korten.

De basisvergoeding van de makelaar plus de behandelingskosten van de raffinaderij naar de terminal duurt ongeveer 60 dagen om aan te komen. Veranderingen in bestemming kunnen nog eens $100 of meer toevoegen. Als het voertuig een extra tank brandstof of diamant gradicaat aan boord van de boot heeft, zal dat gewicht ook aan het totaal toevoegen. Met vervoer over land kunt u rekenen op een extra 150 tot 200 dollar per voertuig. Met spoorvervoer betaalt u eenmalig voor elke lading. U kunt zowel geld als tijd besparen door een makelaar te gebruiken die zowel de raffinaderij als de bestemming zal afhandelen. Dit is veel handiger dan zich zorgen te moeten maken over geheime douane en militaire zendingen op het land of in de lucht.Fleet, militaire, of douane makelaars kunnen zeer concurrerende prijzen en snelle service bieden. Vele makelaars kopen of noteren vrachtpartijen en schepen om plaats te maken voor militaire en overheidstransportbehoeften. Zij kunnen ook onderhandelen over een veelheid van betalingsregelingen, leningen, en transportcontracten. DOT Easements vereist; sommige makelaars zullen luchtreisreserveringen vrijmaken, gepersonaliseerde nummerplaten leveren, en andere diverse vergoedingen.

Uw basisprijs plus behandelingskosten van de raffinaderij naar de bestemming is ongeveer $1.950. Uw brochure moet omvatten bestemming voorzieningen, zoals politie en militaire luchthaven transfers, expediteurs, conciërge diensten, kortingen, en informatie over lokale restaurants en hotels. Kijk op de website van de dealer, advertenties en contactnummers om een lijst met referenties te krijgen.