Lak beschermen

Uw auto spuiten is een hele klus. Gelukkig zijn er alleen al in de VS 6000 autospuiters. Velen van hen rekenen vrij hoge tarieven, maar het is de moeite waard als je ziet hoeveel uw eindproduct bleek. Vroeger waren autospuiters uitsluitend beperkt tot olieverf. Nu, ze bieden ook afwerkingen, en kleur strepen om uw auto gloed en glans te maken.

Schilderen is niet zo moeilijk. Je hebt op zijn minst een behoorlijke vaardigheid nodig, maar het is een doe-het-zelf klus. Je moet op zijn minst een basiskennis hebben van hoe verven werkt, maar dat is op zich niet moeilijk. Als je ervaring hebt, kun je het doen. Voor alle anderen kan het echter een goed idee zijn om wat hulp in te schakelen.

Voor, tijdens en na. De drie stappen zijn eenvoudig: het oppervlak reinigen, een blanke lakbescherming aanbrengen en de lak schuren. Schuren is belangrijk om kleinere onvolkomenheden weg te werken, en is in principe gratis. Nadat de blanke lak is aangebracht, kunt u het opnieuw schuren om er zeker van te zijn dat er geen onvolkomenheden meer zijn. Dit is een gratis service en u hoeft er niets voor te betalen. Voordat u naar de spuiterij gaat, kunt u echter eerst controleren of er nog verf aanwezig is, of u de lak nog kunt bijwerken, enz.

Aangepaste verf zal grotendeels afhangen van het soort schilderwerk dat u doet. Het soort verf dat u gebruikt zal ook van invloed zijn op het soort effect dat u wilt creëren. De meest populaire verven zijn tegenwoordig in gebruik. Acryl urethaan, email pigment, en Diego Nakazoni. urethaan is geweldig en aanzienlijk goedkoper dan andere soorten. email is het beste voor het maken van metallic effecten, en Diego Nakazoni wordt gebruikt voor de matte effecten. Verfkits zijn ook erg populair.

Het soort effect dat u nastreeft, moet passen bij het soort verf dat u gebruikt. Zo is emaille het beste voor metallic effecten, en Diego Nakazoni het beste voor een stoffig effect.

Zorg ervoor dat u alle details kent voordat u de service laat uitvoeren. urethaan glazuren en afwerkingen die geen glans hebben zijn niet de beste. Ze hebben de neiging ruw te zijn op de afwerking, en kunnen uitgesproken gebreken creëren. Controleer het bedrijf waar u de afwerking koopt, en wees er zeker van dat ze voldoende ervaring hebben met het uitvoeren van de opdrachten die ze hebben gekregen.

Als u al uw eigen schilderwerk doet, zoek dan wat steun. Er is een reden waarom zo veel mensen krijgen enorme hoeveelheden van voldoening van het hebben van hun auto oppervlak aangepast. Het is omdat ze kunnen krijgen een professionele baan gedaan, en ze zijn ervan overtuigd dat het eindproduct zal blijken groot.