Auto poetsen

De eerste stap is om de auto volledig te laten reinigen. De reden dat we dit doen is om daadwerkelijk al het vuil en verontreinigingen te verwijderen die alleen vuile auto’s achterlaten. Dit zal helpen voorkomen dat dure materialen nodig zijn. Met een frisse, schone auto zouden alle verontreinigingen die in onze auto’s leven verwijderd zijn. Omdat er verschillende niveaus van vuil in uw auto zijn, zijn er verschillende producten die kunnen worden gebruikt om uw auto schoon te maken. Zo kan de ene vervuilingsgraad makkelijker te verwijderen zijn dan de andere.

Nadat we de auto poetsen/ is gereinigd, wordt de gereinigde motorruimte voorbereid. Het wordt gespoeld en ontvet. Daarna worden, in verband met autolak, kleine hoeveelheden beschermend poetsmiddel aangebracht. Dit helpt om het oppervlak te beschermen. Het interieur van de auto wordt ook geprepareerd. Al het vinyl of leer dat niet uitgerekt is, wordt gereinigd en geconditioneerd. De wielen krijgen ook een algemene reiniging. Ze worden gereinigd voor de stijl waarmee ze werden geleverd, of in sommige gevallen worden ze gerestaureerd naar het oorspronkelijke uiterlijk.

De motorkap, de ruiten of andere harde oppervlakken worden gereinigd. Harde oppervlakken worden meestal gereinigd met een algemene reiniging, maar er kunnen ook speciale reinigingsmiddelen voor nodig zijn. De wielen worden gereinigd met onderhoudsproducten voor auto’s en motoren. Daarna wordt het voertuig aangekleed om het te beschermen tegen de elementen. De buitenkant van de auto wordt beschermd tegen de elementen door gebruik te maken van niet-schurende conditioneringsmaterialen.

Het afstemmen van de kleur van de bekleding en het tapijt is belangrijk bij de verzorging van uw auto. Na de niet-schurende behandelingen wordt de bekleding geleerd bestand te zijn tegen de wisselende klimaatomstandigheden. Bovendien, omdat u de juiste stof voor de stoelhoezen en vloermatten had gekozen, zou u ze in hun definitieve staat ontvangen. Hier is wat u kunt verwachten van de aangepaste auto-onderhoudsdiensten.

Vloeistof reiniging

Het transmissiesysteem van de auto gebruikt vloeistoffen die alcohol en andere reinigingsmiddelen bevatten. Hoewel schonere vloeistoffen worden toegevoegd voor hun koelende effect, helpen ze ook de temperatuur van de motor in toom te houden. Dit is op zijn beurt nuttig om het effect van verwarming op de prestaties van de auto te minimaliseren. Met deze reinigingsmiddelen kan de temperatuur van elk onderdeel van de motor nauwlettend in de gaten worden gehouden.

Smeerolie

Smeerolie controleert de werkende delen van de motor van de auto. Tijdens het autodetailingproces wordt het oliesysteem gereinigd en bijgevuld. Het gebruikte type smeermiddel en de hoeveelheid worden speciaal afgestemd op het model en het merk van de auto.

Zure regen & Respirent

De accu van de auto wordt gebruikt om de elektrische systemen en sensoren van stroom te voorzien. Tijdens dit proces wordt het zure gedeelte dat zich in het regenwater bevindt uit het systeem verwijderd. De Respirent helpt ook om de batterij opgeladen te houden.

Lekkage in de airconditioning

Tijdens normaal bedrijf mag het airconditioningsysteem geen lekkage vertonen. Als dat toch gebeurt, wordt de compressor automatisch geactiveerd en wordt de toestand verbeterd door condensatie van het systeem. In een airconditioningsysteem wordt de condensatie geregeld door een klep die zich in het systeem bevindt.