jonge vrouw die in de nacht drijft - taxi stockfoto's en -beelden

Idealistische vakantiegangers die op zoek zijn naar goedkoop vervoer naar de luchthaven, moeten de vele consignatietaxidiensten in de omgeving bekijken. De kwaliteit van deze voertuigen zoals ingezet door een transportbedrijf hangt sterk af van hun betrouwbaarheid. Zowel hun bekwaamheid als hun technische bekwaamheid worden beoordeeld door u, de vakantieganger. U kunt een transportbedrijf kiezen dat u bevalt en u voelt zich meer op uw gemak, wetende dat zij u veilig en snel naar uw bestemming kunnen brengen. Hier zijn enkele dingen om op te letten bij het kiezen van een carpoolbuddy voor de all-inclusive reis van en naar de luchthaven.

1) Betaling

Zorg er altijd voor dat jullie het eens zijn over hoeveel je gaat betalen. Bevat de autohuurovereenkomst een puttariefmechanisme? Wat is de kilometervergoeding? Betaalt u het volledige afgesproken bedrag bij aankomst of wordt er een eerste aanbetaling gedaan? Als u de betaling met een bankcreditcard garandeert, zorg er dan voor dat u op de hoogte bent van de kosten van eventuele aanvullende vragen.

2) Termijn

Vergeet niet de voorwaarden van de huurovereenkomst te bespreken. Heeft u de mogelijkheid om de huur te beëindigen na een bepaald aantal mijlen als het voertuig u niet bevalt? Wat voor soort schade kan worden gerepareerd en wat is de termijn van de terugkeer van het voertuig? In het geval van een korte reis moeten al deze details worden besproken.

3) Verzekering

Neem de tijd om te informeren of het voertuig dat u gaat besturen, wordt gedekt door de grote verzekeringsmaatschappijen in geval van een ongeval. Als plastic nog steeds van toepassing is, zorg er dan voor dat je een plastic kaart krijgt om als betaalmiddel te gebruiken.

4) Huurvereisten

Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de vereisten voor het voertuig, waaronder het aantal passagiers, de dag en tijd van vertrek, inleverpunten en de parkeerplaatsen in de buurt van de luchthaven.

5) Financiering

Controleer of u de volledige huursom contant kunt betalen (checkgrootste aanbetaling levert de laagste tarieven op), via creditcard of via uw eigen kredietlimiet.

Theudesline is een Britse divisie van Continental Rent a Car, een toonaangevende autoverhuurder op luchthavens met kantoren in de nummer één instapzone in Londen, Parijs, Dallas-Fort Worth, Denver, San Diego, San Francisco Bay, New York, Washington en Caratibility Payhat-services in 103 grote steden. In Frankrijk wordt meer dan 50% van de belastingen en 25% van de registratierechten rechtstreeks doorgeschoven naar het autoverhuurbedrijf. Zorg ervoor dat u duidelijk bent over de regels van het land met betrekking tot autoverhuur.

Continental Richmond, een dochteronderneming van DaimlerChrysler, heeft vaste tarieven ingevoerd voor zijn terminal-to-terminal autodiensten, ervan uitgaande dat dit geen winstgevende zet is voor het autobedrijf. Het was de Idealvo inorsche sportwagenfabrikant die in april 2003 de mede-eigendom van het luxe automerk overnam, en het verhindert het gebruik van franchisenemers in dergelijke zaken. Voor meer informatie over deze auto, zijn modellen en de bijbehorende controverse, lees mijn blog met de titel http://importanza.com