Luxe touringcar

(retch limousine)Lsen -80cm,0,40,0wLsen Verhoogde Transport ist waarde, ervaren, schoon en handig.

De Mercedes Benz C-Klasse touring soft-top (Z unman) combineert in een reeks van drie model-, type- en gezinswagensegmenten, op een totaal van twintig, een uitstekend comfort en een hoge mate van sportiviteit. Met het succes van de eerste modellen sinds meer dan veertig jaar zijn de touringcoupés van de SL-klasse een gevestigde waarde geworden, met een traditie van opmerkelijke kwaliteit en ongelooflijk hoge prestaties.

Met een traditie van meer dan veertig jaar die zowel succes als mislukking kent, is EMC Suspension er met zijn know-how en technische know-how in geslaagd om eersteklas, veilige, zekere en duurzame voertuigen te produceren. Hun producten zijn synoniem geworden met uitstekende engineering en top notch bouwkwaliteit.

De automatische versnellingsbak van Mercedes Benz met zes versnellingen bepaalt standaard de juiste hoeveelheid koppel voor elke snelheid in de converter. Het elektronisch gestuurde en gecomputeriseerde ophangingssysteem maakt gebruik van verschillende ophangingen die zowel voor als na de ingebruikname kunnen worden afgesteld om de beste balans te vinden tussen rijcomfort en motorvermogen. Het resultaat is een ophanging en rijgedrag dat uw smaak voor het fijnste rijplezier zal belonen.

Of het nu voor een van de bochtenwerk of ontspannen bochtenwerk op de snelweg is, de geavanceerde cilinderbloktechnologie van de ophanging zorgt voor de soepelste rit, de kortste trekkracht en de strakste versnellingen. En met een gemiddeld brandstofverbruik van meer dan 50 km/uur kunt u zeker zeggen dat u geniet van uw bezoek aan de pomp voordat de reis voorbij is.

Een ophangsysteem ervoor te zorgen bestuurder en passagiers dat ze genieten van hun vehiculaire excursies, en dat ze geen spijt van het ontspannen bezoek aan de gladdere, minder hobbelige straten van uw buurt bekend als de pomp.

Partstrain zoals Mercedes Benz is een familie van superieure MOTurers met een lange lijst van jarenlange ervaring in combinatie met een hoog ontwikkelde stijl, kwaliteit en krachtige prestaties.

Het is niet meer dan gepast voor autoliefhebbers om hun Mercedes Benz te vervangen door een model van Partstrain. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto, van sport sedans tot een 4-wheel drive, zijn allemaal mogelijk met hun array van topkwaliteit Mercedes Benz performance onderdelen.

De Mercedes Benz uitlaat die zal blijken te behoren tot de beste in het universum.

De beste Duitse, met klasse toonaangevende, top van de lijn voertuigen die zal voldoen aan uw elke behoefte en redelijke verwachting. In aanvulling op een uitlaatsysteem, andere Mercedes Benz onderdelen die u nodig zou kunnen hebben zijn hieronder vermeld:

BMW Carrosserie Onderdelen

Als u uw oude of vintage model te vervangen door een prestatieniveau vier keer beter dan voorheen, krijg je een selectie van kwaliteit BMW carrosserie-onderdelen. Van de weinige taphuizen tot de hele strakke en stijlvolle look, uw versterker, geluidssysteem, wielen en zelfs het hele interieur als vervanging of verandering van het uiterlijk van uw oude model is zeker de beste economische oplossing beschikbaar.

Als u het gevoel heeft dat u niet meer zonder die grote knallers kunt als ze al in uw auto zitten, laten we dan vandaag nog beginnen met zoeken. Uw hele familie wacht op u!