Rij Instructeur

auto-motor

Het eerste wat je doet voor je rijles is je voorbereiden door je voor te bereiden op de rijlessen. Als je gaat zonder praktijk zul je niets nieuws leren in de klassikale setting. Daarom voordat je gaat zien een rij-instructeur vraag je vrienden die zijn geweest om te oefenen om u aan te bevelen een aantal rijlessen en een goeie rijschool. Er is minder risico van het doen zonder de juiste voorbereidingen als je een rij-instructeur om u te helpen. Voorbereiding betekent dat hoe meer je rijdt, hoe beter je wordt. Besteed daarom wat tijd om ervoor te zorgen dat alles in orde is voordat je naar een rijinstructeur gaat. Daarna moet je een schema opstellen en als je dit kunt combineren met een paar privé-oefensessies ben je al een heel eind op weg om een pro in autorijden te worden.

In onze professionele rijlessen brengen we veel tijd op de weg door en dat is precies waarom we ervaring opdoen. Binnen een paar uur zul je het gevoel hebben dat je al vele uren aan het rijden bent. Tussen de lessen door krijgen we steeds weer interessante dingen te zien. We leren zelfs om goede chauffeurs te zijn vanaf de basis, omdat we bijna elke dag moeten rijden en steeds weer interessante dingen te zien krijgen. Als je dan een paar uur per week combineert met een paar dagen krijg je een heleboel nieuwe en coole dingen te zien die je niet zou krijgen in slechts een paar korte uurtjes professionele rijlessen.

Het hebben van een goede rijinstructeur is de beste voorbereiding op het rijden. De instructeur kent niet alleen de verkeersregels en veiligheidspraktijken, hij weet ook hoe hij ze je moet aanleren en laten zien. Hij weet ook wanneer je klaar bent om te slagen en helpt het slagingspercentage te verlagen. Dus als je klaar bent om te beginnen met het nemen van je rijexamens het eerste wat je moet doen is zien wie is instructeur en of ze geschikt zijn voor het doel. Als ze niet dan op zoek naar iemand anders, als aan de andere kant ze geschikt zijn voor het doel dan zijn ze het werk doen. De norm is zeer hoog voor hen om geschikt te zijn voor hun taak en als ze de eerste keer slagen, zijn ze zeer geschikt voor hun taak. Want als we iemand om ons te onderwijzen die de ervaring, kennis en de opleiding uit te voeren het werk dat we zouden verwachten dat ze doen dan zouden we verwachten dat de jongeren om te vertrekken met hun instructeur en van hen te leren en mogelijk meer dan we zouden kunnen bereiken met de gemiddelde leraar.

Als je rijinstructeur iemand anders is dan boven jou, dan toont dat alleen maar aan dat je je niet goed hebt voorbereid op het theorie papier. Hopelijk heb je je rij-theorie Praktijktoets gedaan en ben je je bewust van de dingen die met je theoriepapier te maken kunnen hebben. Als iets niet helemaal goed lijkt. Als je twijfels hebt over hoe je iets moet doen vraag het dan en als je nog steeds twijfels hebt zoek dan ergens anders je rijlessen. De lessen waar je voor betaalt zijn om je ervaring op de weg te geven en de kennis te hebben om te slagen voor dat examen. Het is niet bedoeld als de perfecte rijopleiding, alleen de vereiste kennis om te slagen. Dus als je nog twijfels hebt, ga dan weg!

Ik heb veel tijd gestoken in het onderzoeken van de voordelen van ethylalcohol, benzine, diesel, LPG, natuurlijk en synthetisch LPG. Het is aan u om de juiste stappen te nemen om uw veiligheid en die van uw passagiers te garanderen. Mijn dochter is meer dan tevreden met haar rij-instructeur en hoe hij haar behandelt, want dit zal haar vertrouwen geven om te willen leren rijden en uiteindelijk te rijden. Het is jammer dat de rijinstructeur die wij hadden er drie weken over deed om ons huis te bereiken, aangezien we verschillende keren van kust tot kust langs de zuidkust van Engeland gingen en toen we thuiskwamen was hij net in de plaatselijke stad aan het stoppen om haar met een grote koffer af te zetten. Gelukkig behandelde hij ons met veel warmte, vriendelijkheid en waardering voor de reis die voor ons lag en had hij veel begrip toen wij aan het eind van de reis moesten wachten op een taxi enz. waarvan wij begrepen dat die voor haar erg belangrijk was. Dus doe gewoon je onderzoek en vind de juiste rij-instructeur of rijschool en je zult in staat zijn om je rijbewijs sneller en met minder stress te halen.