instructeur begeleiden van de student om auto te rijden - rijschoo stockfoto's en -beelden

De rijschool geeft zowel klassikaal als onderweg rijlessen. De school is lid van de Britse rij-organisaties en heeft een D1%-houderstatus in het VK

De school is gelegen in het historische stadje Culemborg, vlakbij de stad Volvo. De gemiddelde rijafstand is 25 tot 30 mijl per dag, zodat u voldoende gelegenheid heeft om het vereiste aantal uren te oefenen. De school biedt zowel individuele als groepsrijlessen aan. De individuele lessen zijn bedoeld om u te helpen de auto te besturen in een realistische omgeving. Dit is geschikt voor nieuwe beginners die hun eerste lessen bij voorkeur over een langere periode zullen volgen.

Als u echter denkt dat u meer lessen nodig heeft, kunnen bepaalde groepen, zoals de jonge chauffeurs of mensen met bepaalde gezondheidsproblemen, ook worden ingehuurd. De school biedt haar diensten aan op verschillende plaatsen in Zweden, versterkt de vaardigheden en verlaagt de verzekeringskosten. De jonge chauffeurs zijn voorzien van beide. Groepslessen zijn ongeveer 25 tot 30 mijl per enkele reis en bieden een goede variëteit aan leerervaringen. De afstand, tijd en tempo zijn ook vergelijkbaar met een volledige rijles in het VK, hoewel het niet gebaseerd is op het daadwerkelijke rijexamen in het VK.

De gemiddelde betaling voor de lessen is ongeveer £ 22 pond sterling inclusief brandstof en onderhoud. De school biedt verschillende betalingsmogelijkheden aan. Tegen een typische kostprijs van bijvoorbeeld £ 25,- bent u gedekt door de ziektekosten- en ongevallenpolis, pechverhelping en huurkoopregeling. De betaalwijzen zijn vergelijkbaar met die van andere aanbieders.

Als onderdeel van de contractovereenkomst bent u gegarandeerd van een pas 120 uur rijden. Als je je rijexamen niet haalt, of de 120 uur niet wordt gedeclareerd, heeft de school het recht om aan het einde van het contract de duur te verlengen of een vervangende rijlesdag te bieden.

Naast de pas krijg je naast het Bewijs van Beroepsontwikkeling ook hulp om je verdere opleiding tot rijinstructeur veilig te stellen. Omdat CIDR een door de titel erkende rijschool is, kunt u een belastingschijf ontvangen na het afronden van uw rij-instructeuropleiding. 950 studenten leren momenteel rijden met de Volvo C70 dankzij een toewijding aan de veiligheid van werknemers en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dit maakt de school tot een milieuvriendelijke en flexibele werkplek waar onveilig rijden onaanvaardbaar is.

Volvo blijft voorop lopen op het gebied van veiligheid en beveiliging van werknemers, inclusief het aanbieden van awardcursussen voor vrouwelijke werknemers. Momenteel zijn er meer dan 160 stagiaires (waaronder 21 vrouwen) en stagiairs (waaronder 10 vrouwen) die door de sector vorderen terwijl Volvo op zoek is naar nog meer innovatieve manieren om zijn werknemers te helpen.