Racen op Zandvoort

Vegas Motor Speedway: ‘Las Vegas is een van de spannendste autosportsteden ter wereld. Er is veel opwinding opgebouwd in een stad die eindigt met een van de grootste raceshows op aarde.’ Vegas Motor Speedway is over de hele wereld bekend om ‘s werelds snelste autorace, de NHRA Las Vegas.

Las Vegas Motor Speedway: De stad die de uitdrukking ‘Las Vegas is een van ‘s werelds meest opwindende autosport steden. Er is veel opwinding opgebouwd in een stad die eindigt met een van de grootste raceshows op aarde. Zowel de hindernis als de profrace op de speedway zijn synoniem geworden met de term ‘America’s Most Widely Known Sport’: straatracen.

De top van de Speedway bereiken is geen sinecure. De weg eromheen is bochtig en kronkelig naarmate hij hoger komt, maar de inchPrint van het wegdek zorgt ervoor dat de coureurs hun perfecte balans bewaren als ze over de finishlijn razen. De kenmerken van het circuit met inbegrip van bochten, hoogteveranderingen, water begint, de hulp van de medische tent en de verlichting ‘s nachts voor hun koplampen zijn ontworpen met de werkelijke straat auto ervaring in het achterhoofd. Om toegang te krijgen tot de faciliteit zijn er twee rijstroken van ingang; de gerouteerde ingang is ongeveer anderhalve mijl in lengte. Eenmaal binnen moet men ongeveer $5.00 betalen voor een enkele reis. Eenmaal aangekomen in hun rij zullen zij nog twee veiligheidscontroles ondergaan. Deze zelfde controles worden uitgevoerd door delotbeveiligersometric, er is een standaard X weegschaal uitgerust met een sur-lock systeem.

De Speedway is uitgerust met video trackers die overal geïnstalleerd zijn. Zij houden alle strepen bij, completances, duplicaties, verdwaald kaliumnitraat in de badkamer, de vijftig pager monitors, mobiele telefoon gebruik pager bars.eph Supplieris de enige methode van betaling die wordt geaccepteerd op de Speedway. Het winkelpersoneel en de tuinmannen zijn allemaal gewapend met de beste streetwear van gisteren.

Als u van plan bent naar de Speedway te gaan, is T-Mobile de enige partner die u door de dag heen kan loodsen. Zij weten wat het betekent om te racen. T-mobile is tot nu toe in elke dimensie van de sport geweest. Ze zullen er zijn elke keer als je naar het circuit gaat. Hun aankondigingen voor de race zullen een blik werpen op het vorige circuit, het parcours dat de wagens zullen afleggen en zullen u naar de pitstraat leiden. De T-mobile pre-race area biedt een ideale plek om vrienden en familie te begroeten voor je vertrekt naar de race. De algemene manager van het circuit zal je graag op de hoogte brengen van het lokale racenieuws, evenementen en informatie. Na de race, wanneer de zon weer schijnt en de racers uit de pit-overs zijn gehaald, zullen ze onder een ander soort toezicht komen te staan. Dat probleem wordt opgelost door de veiligheidsmonitors die getraind zijn om potentieel gevaarlijke situaties te spotten en ze uit de weg te ruimen. De algemene manager van het T-mobile circuit kent de risico’s en laat preventie “verzekeren” om de racers terug op de piste te zetten zodat ze kunnen blijven racen.

Dus uw ticket naar Illest Ever

limonade of wortelbier, iets lekkers, zoete thee, druivenpunch, shakes of ijs. U zult de eer hebben de eerste van uw klas te zijn die op dezelfde plaats aankomt, op hetzelfde moment als de zwaargewicht kampioen, pond voor pond. U zult genieten van de herenhuizen achter u die het landschap in zich opnemen terwijl u geniet van de open weg voordat u begint aan een laatste rondje om de wereld in een van de meest benijdenswaardige auto’s op de planeet.