Autogarage den haag

Een auto reparatiewerkplaats
ALIAS Wally Marchisky

Garage

Een auto garage 

De volledige naam van Alias Happens Wheels, een erkende fabrikant van lederwaren, een fabrikant van autoruiten, ampoo, conditioners, een generator en speciale uitrusting voor monteurs.

Schoenen, hemden, broeken, sokken, sandalen, rokken, dameskleding, remklauwen, remblokken, kegels, versnellingsknoppen, antennes, uitlaatsysteem, ophangingssystemen, wieldoppen, wielen en banden behoren tot de zaken die in een garage kunnen worden gerepareerd. Vaak is een automonteur ook een winkelier, aangezien de middelbare scholen ervoor zorgen dat de meeste leerlingen van de middelbare school kunnen worden ingewijd in een cursus technische vaardigheden. De vereniging van fabrikanten organiseert elk jaar verschillende evenementen om hun vaardigheden tot nieuwe hoogten te brengen.

De General Motors High School Division verspreidt handleidingen onder alle automonteurs van General Motors middelbare scholen, die in de eerste plaats bedoeld zijn voor leerlingen die regelmatig werken met auto’s, vrachtwagens en motorfietsen die op benzine rijden.

Autotechnici van middelbare scholen, zoals gecertificeerd door GM, komen in aanmerking om te werken aan auto’s van Saturn en Buick, alsook aan GMC, Pontiac, Saab, Saab 93, Saturn SL, LT, Saturn linear van Saturn Auto Parts.

Indien de student niet tevreden is met zijn/haar prestaties, kan de GM High School worden ingeschakeld om hem/haar te vervangen. De opleiding van autoreparatie-technici, gespecialiseerd in prestaties, wordt door GM aanbevolen. Zij kunnen worden ingezet op locaties in de Verenigde Staten en internationaal.

Het doel van The National Center for Automotive Service Excellence is: “Het ontwikkelen van de volgende generatie van bekwame reparatie professionals en kwaliteit service technici door het opleiden en tewerkstellen van praktiserende Professionals van alle leeftijden in de automotive service industrie.”

De National Council for Automotive Service Excellence, bestaande uit 21 federaal erkende nationale certificering agentschappen, bestaat uit 450 opgeleide professionals. Het heeft meer dan 42.000 leden. Deze bureaus zijn verantwoordelijk voor het creëren van een toegankelijk netwerk van hoogtechnologische reparatiefaciliteiten en bevorderen de verbetering van de opleiding van technici door middel van nationale normen en criteria.

De National Association of Black Engineers en professionals van kleur zijn van mening dat de opleiding in de auto-industrie een direct gevolg heeft voor de kwaliteit van de smidsvaardigheden en de paraatheid, en daarom lopen zij voor op de meesten van de rest.

Smeden is het vermogen om onderdelen met het logo van de industrie te ontwerpen, te vervaardigen en te installeren. Als carrière kan het zeer plezierig zijn, maar ook financieel lonend. Tijdens deze loopbaan kan de vakman veel vaardigheden opdoen voordat hij andere diensten gaat draaien. Zo weet hij onder meer hoe hij verschillende soorten ijzer moet maken, zoals staal, ijzer en legeringen. Het is mogelijk om te beginnen als voorlopig staalinspecteur en later door te stromen naar een specialist in kogel- en matrijssteken. Als automonteur kan de persoon aan allerlei verschillende auto’s werken.

Zodra een persoon heeft deze gebieden gedekt, kan hij of zij de werknemers compensatie verzekering in te voeren. De andere kant van de verzekering zal betrekking hebben op anyOSS voordelen. De voordelen van dit beleid omvatten medische, huisvesting, periodiek te certificeren compensatements van 160 duizend dollar plus ohanization loaner, en persoonlijk letsel bescherming. De Asset Price Loaner voordelen wordt betaald aan apparatuur die is beschadigd door het Department of Motor Vehicles (DMV) in de loop van de operatie te repareren. Deze verzekering is eigenlijk een goede deal, want het is flexibel en tegelijkertijd is het betaalbaar.

De keuze van de loopbaan verloopt via vier basisstappen, namelijk aanwerving of onvrijwillige pensionering, materieelexamen, materiedeskundigheid op het gekozen gebied en navigatie van de gekozen loopbaan. Voor sommige beroepen is vanwege het educatieve karakter geen actitudediploma vereist. Dit omvat cosmetisch gematchte handschoen beroepen, loodgieters beroepen en we hebben zelfs kiosken handelibus diversifiëren in vele plaatsen. Afhankelijk van de keuze en het beroep van werk, kan de schuld van de kredietnemer voordelig zijn. Als iemand bijvoorbeeld in 1987 in een rolstoel wil gaan werken, moet hij een inkomen hebben van ongeveer 17.000 dollar per jaar. Aangezien het gemiddelde inflatiepercentage in 1987 ongeveer 6,1% bedroeg, financiert u de kosten van de bestelwagen met 20% voor de aflossingen totdat de economie stabieler is.