Mand, Fietsmand, Stuur, Bel, Fietsen

Hier is een lijst met fietsaccessoires die u na een bezoek aan onze winkel in onze fietsenwinkel in Vliss Sabre kunt kopen:

1.Het tandwiel van de front-end link. In werkelijkheid hebben de meeste fietsen een kettingwiel aan de voorkant. Terwijl de rempoten onder de behuizing bewegen, kunt u de rem vanaf het voorste eindpunt opzwepen om van versnelling te veranderen. Het is OK om het remschakeltandwiel in onze fietsenwinkel te kopen. Wat belangrijk is, is dat wanneer je het bij ons koopt, je kwaliteitstandwielen hebt.

2.Het achtertandwiel. Kortom, het achtertandwiel is het tandwiel dat helemaal naar de achterkant van je fiets loopt. Omdat je niet in al je cycli hetzelfde tandwiel wilt gebruiken, wil je misschien het tandwiel vervangen. Het is belangrijk om fietsen te kopen met meerdere tandwielen, zodat je er onder verschillende omstandigheden gebruik van kunt maken. fietsen met enkel tandwiel heeft geen voordeel.

3.Het frontSanta kruipend mechanisme. Elke fiets zou een voorste onderdeel moeten hebben dat ervoor schuift.

4.Het voorste kettingwiel. Voor een fiets is het belangrijk om niet alleen een tandwiel te hebben, maar ook een kettingtandwiel. Het is het tandwiel dat de energie overbrengt die naar het wiel van je fiets gaat om het te laten bewegen.

5.Het achterste kettingwiel voor fietsen. Dit is een van de belangrijkste fietsonderdelen, omdat het het tandwiel is dat de remenergie terugbrengt naar het wiel en naar de pedelec.

6. De vorkbouten. Registratietools zijn nodig om te bloggen in fietsen van hoge kwaliteit om ze veilig te maken. We bieden ook veiligheidskits voor fietsen aan.

7.De zwenkmechanismen. De scharniermotieven zijn gemaakt om te geleiden tegen schokken en te beschermen tegen trillingen. Je fiets mag niet alleen zijn.

8.De voor- en achterremonderdelen. Houd er rekening mee dat u ook rolstoelremonderdelen nodig heeft. Bouten, kanaal en zuiger zijn een van de belangrijkste fietscomponenten.

9.De remkabels. Voor de wielen en remschoenen van de fietsen zijn remkabels gemaakt.